Objevte nový způsob, jak cenotvorbou zvýšit svou hodnotu a respekt v očích klientů

Konečné a efektivní řešení pro účetní, které přináší vyšší honoráře a profesionální uznání. Dokonce i pokud se potýkáte s nesprávně ohodnocenou prací.

daňové poradenství

Jste externí účetní, která neustále bojuje s podhodnocením své práce?

Cítíte, že vaše odborné znalosti a úsilí nejsou dostatečně oceněny, a přitom víte, že si zasloužíte víc?

Vaše frustrace je naprosto pochopitelná.

daňové poradenství

Často se setkáváte s tím, že klienti vaši práci považují za samozřejmost a chtějí za ní platit co nejméně. Bez správného nástroje pro stanovení ceny se ocitáte v nekonečném kolotoči, kde vaše odborné schopnosti nejsou adekvátně ohodnoceny.

Možná se dokonce cítíte ztraceny ve snaze najít ten správný způsob, jak si říct o to, co si zasloužíte.

daňové poradenství

Ale co kdybych vám řekla, že existuje způsob, jak tuto situaci změnit?

Co kdyby existoval systém, který vám nejen pomůže správně stanovit cenu za vaše služby, ale také zvýší vaši hodnotu v očích klientů?

Představuji vám online kurz

Cenotvorba pro účetní

revoluční řešení, které vám umožní konečně získat zasloužené uznání a finanční odměnu za vaši tvrdou práci

kurz pro účetní

Tento systém vám pomůže efektivně a přesně ocenit vaše služby, což povede k vyšším honorářům a většímu respektu ze strany vašich klientů. Nechte nás vám ukázat, jak snadno může být dosažení těchto výsledků.

Cítíte se podhodnocené a nevíte, jak z toho ven? Nejste v tom samy. Mnoho účetních se potýká s podobnými problémy. Pojďme se podívat na některé z nich zblízka:

daňové poradenství

Klienti často považují vaši práci za samozřejmost a neuvědomují si její skutečnou hodnotu a složitost. Berou vás jako nutné zlo pro řešení povinností vůči finančnímu úřadu místo cenného partnera.

daňové poradenství

Tlačí vás k co nejnižším cenám bez ohledu na rozsah a náročnost práce, kterou pro ně odvádíte. Smlouvají o každou korunu.

daňové poradenství

Nerespektují váš čas a chtějí všechno hned, i když na to nemáte kapacitu. Volají vám večer nebo o víkendu s “urgentními” požadavky.

daňové poradenství

Dodávají vám podklady na poslední chvíli a očekávají, že se přizpůsobíte jejich chaotickému tempu. Organizace není jejich silná stránka.

daňové poradenství

Nechápou, že účetnictví a daně nejsou jen o “zadávání čísel do počítače”. Nevidí tu odbornost, znalosti a zodpovědnost za jejich čísla.

daňové poradenství

Zpochybňují vaše rady a doporučení, i když jim můžou ušetřit starosti a peníze. Věří více “zaručeným” tipům od známých než profesionálům.

daňové poradenství

Vyžadují po vás činnosti a služby nad rámec vaší práce, ale nechtějí za ně platit. Jste pro ně holka pro všechno zadarmo

daňové poradenství

Berou vás jako nutnou profesi místo plnohodnotného obchodního partnera. Účetní pro ně nejsou na stejné úrovni jako právníci nebo doktoři.

daňové poradenství

Vaše práce je neviditelná, dokud se něco nepokazí. Když je vše v pořádku, berou to jako samozřejmost. Všimnou si vás, až když je průšvih.

daňové poradenství

Pokud se v některých z těchto situací poznáváte, vězte, že v tom nejste samy.

Mnoho účetních bojuje s podceňováním své profese a odbornosti.

Ale nemusí to tak být napořád. Existují způsoby, jak tuto frustrující situaci změnit a získat respekt i adekvátní ohodnocení, které si zasloužíte. Prozkoumejme je společně.

Není to vaše chyba, že vaše práce není dostatečně oceněna a respektována. Mnoho účetních se potýká se stejným problémem – klienti podceňují hodnotu jejich služeb a tlačí na co nejnižší ceny.

Ale v čem je skutečný problém? Co vám uniká, že se vám nedaří prolomit tento začarovaný kruh?

daňové poradenství

Klíčem je uvědomění si své skutečné hodnoty.

Jako účetní nejste pouhým zadavatelem dat do účetního systému.

Vaše práce vyžaduje hluboké znalosti účetních a daňových zákonů, pečlivost, zodpovědnost a neustálou bdělost.

Kontrolujete, vyhodnocujete a nesete odpovědnost za správnost daňových přiznání a účetnictví svých klientů.

Jenže tato vaše skutečná role a přidaná hodnota často zůstává skryta a nedoceněna. Klienti automaticky očekávají, že se postaráte o všechny jejich daňové povinnosti, aniž by si uvědomovali, jak náročná a důležitá tato práce je. Berou vaše služby jako samozřejmost a komoditu, kterou chtějí získat co nejlevněji.

mentoring pro účetní

A v tom je ten zakopaný pes.

Dokud si samy neuvědomíte a nepojmenujete svou skutečnou hodnotu, nemůžete očekávat, že ji docení vaši klienti.

Musíte se naučit prezentovat své služby ne jako nákladovou položku, ale jako nezbytnou investici do finančního zdraví a bezpečí jejich podnikání.

daňové poradenství

Představte si, že byste svým klientům dokázaly srozumitelně vysvětlit, v čem spočívá vaše přidaná hodnota. Že byste jim ukázaly, jak vaše odborné znalosti, zkušenosti a důslednost chrání jejich byznys před finančními průšvihy, pokutami a stresem. Že byste jim předložily přesvědčivé důkazy o tom, jak vaše práce přispívá k jejich podnikatelskému úspěchu a klidu.

daňové poradenství

Najednou by se změnila dynamika vašeho vztahu. Klienti by si začali uvědomovat, že nejste jen nutnost a náklad, ale cenná partnerka a pojistka jejich byznysu. Začali by si vás vážit jako důležitého člena svého týmu a byli by ochotni adekvátně ohodnotit vaše služby. Získaly byste nejen vyšší honoráře, ale i větší respekt a uznání.

daňové poradenství

Cesta k tomuto výsledku vede přes 3 klíčové kroky:

1. Uvědomit si svou skutečnou hodnotu a roli pro klienty

2. Naučit se tuto hodnotu srozumitelně komunikovat a dokazovat

3. Změnit vnímání svých služeb z nákladu na nezbytnou investici

daňové poradenství

Proč tento postup funguje? Protože staví na 3 základních principech psychologie a marketingu:

1. Lidé si váží toho, za co si připlatí. Pokud své služby podceníte, podceníte je i v očích klientů.

2. Lidé kupují to, čemu rozumí a v čem vidí přínos pro sebe. Musíte jim tedy vysvětlit svou hodnotu jejich jazykem.

3. Lidé chtějí investovat do řešení svých problémů. Ukažte jim, jak vaše služby řeší jejich starosti a šetří jim peníze i nervy.

Možná se ptáte, zda je to opravdu tak jednoduché. Věřte, že ano. Pokud pochopíte a využijete tři výše zmíněné principy, otevřou se vám dveře k novým možnostem. Najednou zjistíte, že můžete mít vyšší příjmy, lepší klienty a větší radost ze své práce. Stačí jen vystoupit ze své komfortní zóny a začít dělat věci jinak.

Představte si, jaké by to bylo, kdybyste měly klienty, kteří si vaší práce opravdu váží. Kteří respektují vaše doporučení a rádi vám zaplatí odpovídající honorář. Kteří vás vnímají jako rovnocennou partnerku a důležitou součást svého podnikání.

Zní to jako sen?

Věřte, že může být skutečností.

Stačí jen pochopit, v čem spočívá vaše opravdová hodnota a naučit se ji efektivně prezentovat.

A já vám s tím ráda pomohu…

Cítíte se podhodnocené a nevíte, jak z toho ven? Nejste v tom samy. Mnoho účetních se potýká s podobnými problémy. Pojďme se podívat na některé z nich zblízka:

daňové poradenství

Vaši klienti si uvědomí skutečnou hodnotu vašich služeb a budou vám za ně s radostí platit odpovídající honoráře. Konečně oceníte svou odbornost a zkušenosti tak, jak si zasloužíte.

daňové poradenství

Získáte respekt a rovnocenné partnerství se svými klienty. Budou vás vnímat jako důležitou součást svého podnikání a cenit si vašich rad a doporučení. Stanou se z vás obchodní spojenci, ne jen účetní.

daňové poradenství

Budete mít jistotu, že vaše práce je opravdu přínosná a pomáhá vašim klientům růst a prosperovat. Uvidíte hmatatelné výsledky svého snažení a budete na ně hrdé.

daňové poradenství

Zbavíte se stresu z neustálého tlaku na cenu a termíny. Vaši klienti pochopí, že kvalita a odbornost něco stojí a budou ochotni za ni zaplatit. Nebudou vás už tlačit do kouta.

daňové poradenství

Zlepší se komunikace a spolupráce s klienty. Budou vás informovat včas, dodávat podklady v pořádku a respektovat vaše časové možnosti. Spolupráce bude plynulejší a příjemnější pro obě strany.

daňové poradenství

Přestanete se cítit jako popelka, jejíž práce je neviditelná a nedoceněná. Vaši klienti si všimnou a ocení vaši důslednost, pečlivost a spolehlivost. Pochopí, že jste jejich strážným andělem.

daňové poradenství

Budete mít více času a energie na svůj osobní život a rodinu. Nebudete muset pracovat večer a o víkendech, abyste stíhaly požadavky klientů. Nastavíte si zdravé hranice a klienti je budou respektovat.

daňové poradenství

Získáte větší sebevědomí a radost ze své práce. Uvědomíte si svou hodnotu a přestanete se podceňovat. Budete hrdé na to, že jste účetní a že děláte svou práci dobře. Vaše poslání dává smysl.

daňové poradenství

Stanete se vyhledávanou odbornicí ve svém oboru. Klienti si vás budou předávat a doporučovat. Získáte pověst účetní, která ví, co dělá a dokáže poradit a pomoci. Vaše renomé poroste.

daňové poradenství

Chápu, že můžete mít pochybnosti, zda je něco takového vůbec možné. Možná jste to v minulosti zkoušely a nevyšlo to. Možná máte strach, že klienti vaše nové sebevědomí nepřijmou nebo odejdou jinam. Tyto obavy jsou naprosto normální a pochopitelné.

Věřte ale, že změna je možná, pokud na to půjdete správně. S pravými nástroji, postupy a podporou můžete svou situaci zásadně zlepšit a dosáhnout uznání i odměny, kterou si zasloužíte. Stojí to za tu námahu a riziko.

A proto jsem vytvořila unikátní online kurz “Cenotvorba pro účetní”, který vám pomůže zvýšit vaši hodnotu, získat respekt klientů a dosáhnout na vyšší honoráře, po kterých toužíte.

Tento revoluční kurz je speciálně navržen pro externí účetní jako jste vy.

Odhalí vám osvědčené strategie a techniky, jak správně ocenit své služby, komunikovat svou hodnotu klientům a vybudovat si pozici respektované odbornice ve svém oboru.

kurz pro účetní

Kurz "Cenotvorba pro účetní" se skládá ze 4 klíčových modulů:

1. Strategie cenotvorby

V tomto modulu se ponoříme do hloubky stanovování cen účetních služeb. Odhalíte různé metody cenotvorby, jejich výhody i úskalí. Nové pojetí cen bude odrážet vaši odbornost a přidanou hodnotu pro klienty.

Naučíme se pravidla ohledně naceňování účetních služeb pro klienty a vytvoříme si vzorový nabídkový list.

2. Přecenění stávajících zákazníků  

Tady se naučíte, jak zvýšit ceny u současných klientů, aniž byste je ztratily. Získáte funkční scénáře a návody, které vám pomohou změny vykomunikovat profesionálně a sebevědomě. Zvládnete i případné námitky a vyjednávání.

3. Základy marketingu pro účetní

I jako účetní musíte umět prodat své služby. V tomto modulu objevíte základní principy marketingu šité na míru vaší profesi, tedy pro externí účetní. Naučíte se, jak efektivně komunikovat s klienty a prezentovat benefity spolupráce s vámi. Vytvoříte si vlastní marketingový plán.

mentoring pro účetní

4. Základy reportingu a controllingu

Posuňte svou hodnotu pro klienty ještě výš. Tento modul vám ukáže, jak využít data z účetnictví pro tvorbu přehledných reportů a analýz. Klienti ocení, že jim poskytnete užitečné informace pro řízení a rozvoj jejich podnikání. Stanete se jejich nepostradatelnou poradkyní.

daňové poradenství

Proč je tento kurz tak jedinečný a přínosný?

daňové poradenství

Konečně pochopíte svou skutečnou hodnotu a naučíte se ji sebevědomě komunikovat klientům. Už žádné podceňování a přehlížení!

daňové poradenství

Získáte konkrétní návody, jak správně stanovit ceny, abyste byly spravedlivě odměněny za svou odbornost, čas a úsilí.

daňové poradenství

Dokážete vysvětlit a obhájit své ceny před klienty. Budete mít pádné argumenty a důkazy, proč se vyplatí do vašich služeb investovat. Jednání o ceně zvládnete levou zadní.

daňové poradenství

Objevíte nové způsoby, jak dát klientům ještě větší hodnotu díky reportingu a poradenství. Stanete se jejich důvěryhodnou průvodkyní ve světě financí a daní.

daňové poradenství

Vybudujete si silnou značku odbornice, za kterou budou klienti rádi platit prémiové ceny. Vaše jméno bude synonymem kvality a spolehlivosti ve vašem oboru.

daňové poradenství

Zbavíte se pocitu nedocenění a vyčerpání. Budete hrdé na to, že jste účetní a konečně dostanete zaslouženou odměnu za svou práci. Radost a naplnění ze své profese vám dodá novou energii.

daňové poradenství

Kurz je navržen přímo pro potřeby externích účetních. Veškerý obsah je praktický, okamžitě použitelný a přizpůsobený vaší situaci. Žádné obecné fráze, ale konkrétní aha momenty a nástroje.

daňové poradenství

Forma online kurzu vám umožní studovat vlastním tempem, kdykoliv a odkudkoliv. Nemusíte nikam jezdit a přizpůsobovat se. Naopak vy si kurz přizpůsobíte podle svých časových možností a preferencí.

Kurz “Cenotvorba pro účetní” vám dá do rukou mocné nástroje, jak zásadně zlepšit vnímání vaší profese, vztahy s klienty i výši vašich příjmů. Investice do tohoto kurzu se vám mnohonásobně vrátí v podobě vyšších honorářů, kvalitnějších klientů a větší radosti z práce.

Těším se, až se k této cestě za novým sebevědomím a úspěchem přidáte. Zasloužíte si být oceněny a respektovány tak, jak odpovídá vaší odbornosti a přínosu. A já vám s tím pomohu.

identifikovaná osoba
daňové poradenství

Aby pro vás byl kurz ještě atraktivnější a hodnotnější, připravila jsem pro vás tyto bonusy, které vám pomohou dosáhnout ještě rychlejších a efektivnějších výsledků:

daňové poradenství

BONUS 1: Dvě exkluzivní online setkání “Problémy a řešení

Interaktivní diskuse: Máte příležitost předložit konkrétní problémy, se kterými se potýkáte ve své praxi, a společně s ostatními účastnicemi kurzu a mnou je řešit. Tato setkání jsou designována tak, abyste získaly přímou zpětnou vazbu a praktické rady, které můžete okamžitě aplikovat.

Hloubkové porozumění látky: V průběhu těchto setkání dojdete k lepšímu porozumění složitějším konceptům a strategiím cenotvorby, které jsou kritické pro váš úspěch.

Networking a podpora: Setkáte se s dalšími odbornicemi, což vám umožní vybudovat si profesní sítě a získat podporu od kolegyň, které se potýkají s podobnými výzvami.

daňové poradenství

BONUS 2: Checklisty a pracovní listy pro cenotvorbu

Ušetříte čas a energii: Dostanete pracovní listy a checklisty, které vám usnadní aplikaci nových cenových strategií bez zbytečného papírování a ztráty času.

Lepší orientace: Díky pracovním listům se lépe zorientujete v probírané problematice a převedete snadněji teorii do praxe.

daňové poradenství

BONUS 3: Rychlokurz Jak si má účetní adekvátně nacenit své služby

Oba dny rychlokurzu včetně záznamu online setkání.

Tyto bonusy jsou navrženy tak, aby maximálně podpořily vaši cestu za odborným růstem a úspěchem. Jsou přesně to, co potřebujete pro rychlejší, snadnější dosažení výsledků s menším úsilím. Přidejte se k nám nyní a nechte se vést k novým možnostem, které vám otevřou dveře k vyšším honorářům a respektu, který si zasloužíte.

Doba trvání kurzu je naplánována na 2 měsíce a začátek je 29. 7. 2024

Do kurzu se můžete i po jeho začátku, o žádný obsah nepřijdete!

Skvělé zprávy! Čas se krátí a počet volných míst v kurzu “Cenotvorba pro účetní” se tenčí. Nechci, abyste promarnily tuto jedinečnou příležitost posunout svou kariéru a příjmy na novou úroveň.

Jednejte rychle a zajistěte si své místo v kurzu ještě dnes.

Stačí kliknout na tlačítko “Objednat kurz” níže a dokončit registraci. Do pár minut vám přijde potvrzovací e-mail.

Ještě jednou si zrekapitulujme, co vše získáte, když se přihlásíte nyní:

daňové poradenství

kompletní online kurz “Cenotvorba pro účetní” se 4 moduly plnými praktických strategií a návodů, jak zvýšit své ceny a komunikovat hodnotu (v hodnotě 5 600 Kč),

daňové poradenství

2 exkluzivní online setkání “Problémy a řešení”, kde získáte zpětnou vazbu a rady na míru (v hodnotě 5 000 Kč),

daňové poradenství

sadu checklistů a pracovních listů pro snadnou aplikaci nových strategií (v hodnotě 2 000 Kč).

CELKOVÁ HODNOTA KURZU JE 12 600 Kč.

Nyní máme možnost využít zvýhodněnou nabídku!

ZVÝHODNĚNÁ cena kurzu je nyní

5 600 Kč.

Přestože je hodnota kurzu daleko vyšší, stanovila jsem cenu tak nízko, jak to jen šlo, aby si kurz mohla dovolit každá účetní, a to právě i účetní, která zatím není adekvátně ohodnocena.

Kurz není automaticky nastaven na splátky. Pokud si ho ale z finančních důvodů nemůžete dovolit, napište mi na marie@danebeznervu.cz a jistě najdeme řešení.

Už se nemůžu dočkat, až vás přivítám v kurzu a budu vás provázet na cestě za vyššími příjmy, respektem a sebedůvěrou. Udělejte ten krok a investujte do sebe. Zasloužíte si to!

kurz pro účetní

Klikněte na tlačítko "Objednat kurz " a připojte se k nám. Těším se na vás!

daňové poradenství

Chápu, že možná máte nějaké pochybnosti nebo otázky ohledně kurzu “Cenotvorba pro účetní”.

Podívejme se na nejčastější z nich a ukažme si, proč se nemusíte bát a proč je kurz skvělou investicí do vaší kariéry a úspěchu:

Rozhodně ano! Kurz je navržen tak, aby vyhovoval účetním na všech úrovních zkušeností. Ať už jste na začátku své kariéry nebo máte za sebou roky praxe, strategie a nástroje v kurzu vám pomohou posunout se dál. Oceníte zejména modul o základech marketingu a komunikace s klienty. Navíc díky online formě kurzu můžete studovat vlastním tempem a věnovat se oblastem, které jsou pro vás nejpřínosnější.

Věřím, že hodnota, kterou v kurzu získáte, mnohonásobně převyšuje jeho cenu. Naučíte se stanovovat ceny, které odrážejí vaše zkušenosti a přínos pro klienty. To znamená, že si budete moci říct o vyšší honoráře a získáte více prostředků na rozvoj svého podnikání i osobního života. Investice do kurzu se vám vrátí při prvních 2-3 zakázkách s novými cenami. Ptejte se spíš, jestli si můžete dovolit kurz neabsolvovat a nechat si utíkat zasloužené peníze.

V kurzu se naučíte nejen jak ceny stanovit, ale hlavně jak je sebevědomě prezentovat a obhájit před klienty. Získáte konkrétní argumenty, příklady a techniky zvládání námitek, díky kterým klienti pochopí a ocení vaši hodnotu. Ukážeme si, jak s klienty otevřeně mluvit o penězích, aniž by to bylo trapné nebo nepříjemné. Často je problém spíš v našich obavách než ve skutečných reakcích klientů. A pokud někteří klienti odejdou? To jen vytvoří prostor pro ty, kteří si váš přínos rádi zaplatí. Pracovat za ceny pod vaši úroveň není fér vůči vám ani vašim klientům.

Plně chápu váš vytížený rozvrh. Proto je kurz 100% online a máte přístup k materiálům kdykoliv a odkudkoliv. Můžete studovat svým tempem, i 15 minut denně vám pomůže posunout se kupředu. Lekce jsou srozumitelné, praktické a doplněné o video a audio záznamy. Navíc máte 2 měsíce na absolvování kurzu, což vám dává dostatek flexibility. A kdybyste potřebovaly více času nebo podpory, jsem tu pro vás na pravidelných Q&A setkáních i přes e-mail.

Navíc přístup do kurzu vám zůstane celý jeden rok!

Kurz je tvořen videi, která jseou již natočená a můžete si jej pustit kdykoliv budete mít čas. Mým cílem je nezahltit vás informacemi v  podobě 2 hodinových videí. Naopak, videa se snažím natáčet max. do délky půl hodiny.

Dále máte k dispozici podpůrné dokumenty v PDF formátu ke stažení.

Věřím, že tyto odpovědi rozptýlily vaše obavy a ukázaly vám, že kurz “Cenotvorba pro účetní” je pro vás to pravé. Udělejte ten krok a přihlaste se ještě dnes, abyste využily speciální slevu a všechny bonusy. Těším se, že vám pomohu objevit vaši hodnotu a proměnit ji ve spravedlivou odměnu a respekt od klientů.

Co o mých kurzech říkají absolventi?

daňové poradenství

Rozhodla jsem se, že zdražím

Chtěla bych Vám moc poděkovat za rychlokurz, měla jste to krásně připravené a obohacující i pro mne. Ve firmě, kde jsem dělala účetnictví 18 let, občas radím, nyní mám od nich 500 Kč na hodinu a přijde mi to málo. Díky vašemu kurzu jsem se rozhodla že trochu zdražím své poradenské činnosti.
Hana Jenčová
daňové poradenství

Přínosný kurz

Kurz byl naprosto vyhovující. Krátké bloky ke každému tématu byly srozumitelné. Za mě to je přínosný kurz, příjemné vystupování a prezentace dané problematiky, budu se těšit na další kurzy.
Šárka Mičánková
daňové poradenství

Nejsem účetní, ale Účetní

Velmi, ale opravdu velmi děkuji za vaše povídání. Podnikám již přes 20 let a teprve nyní si člověk uvědomil, že nejsem účetní, ale Účetní.
Jana Jarolímková
daňové poradenství

Něco tak úžasného jsem ještě neslyšela

Právě jsem si poslechla záznam rychlokurzu o nacenění účetních služeb. Musím Vám říct, že něco tak úžasného jsem za svou 32 letou praxi v účetnictví snad ještě neslyšela. Už včera jsem si hned objednala kurz Cenotvorba pro účetní a jsem na něj moc zvědavá.
Petra Konvalinová
daňové poradenství

Jasné a srozumitelné

Je dobré, že se k tomu mohu kdykoliv vrátit. Nové znalosti se budu snažit zužitkovat při účetní závěrce.
Jana Dupalová
daňové poradenství

Pochopila jsem

Kurz mi pomohl pochopit blíže celou problematiku. Budu si ho pouštět určitě opakovaně, abych si ještě více utvrdila všechny informace.
Ivana Balajová
daňové poradenství

Kdo pro vás kurz připravil?

Daně bez nervů

Jmenuji se Marie Rudolfová a jsem daňová poradkyně. Poskytuji daňové poradenství, které vám šetří čas a nervy. 

Daňové a účetní souvislosti vysvětluji srozumitelně, lidsky a bez zbytečných citací paragrafů. Během své praxe jsem se setkávám s účetními s různými úrovněmi znalostí a zkušeností. Vím, že účetní služby jsou nejčastěji podhodnocované služby a málokdo si uvědomuje jejich důležitost. Účetní služby nevymizí ze světa, jak už před několika lety avizovaly průzkumy a média. Proto je potřeba chápat jejich důležitost.

Obsah tohoto kurzu jsem pro vás pečlivě vybírala na základě mých zkušeností.

Věřím, že vám kurz změní pohled na oceňování vašich služeb. 

daňové poradenství

Milé účetní,

nyní je rozhodnutí na vás. Stojíte na křižovatce a cesta, kterou zvolíte, určí váš další profesní směr a úspěch.

Můžete se rozhodnout zůstat tam, kde jste. Pokračovat ve stanovování cen, které neodrážejí vaši skutečnou hodnotu. Přehlížet své potřeby a přání. Nechat se přetěžovat prací za málo peněz. Smířit se s nedostatkem respektu a ocenění od klientů. Zůstat ve své komfortní zóně a doufat, že se věci zlepší samy od sebe.

daňové poradenství
daňové poradenství

Nebo můžete udělat odvážný krok kupředu a investovat do sebe. Přihlásit se do kurzu “Cenotvorba pro účetní” a získat osvědčené strategie, nástroje a podporu pro transformaci vaší cenotvorby, komunikace a sebedůvěry. Naučit se stanovovat a obhajovat ceny, které odrážejí vaše zkušenosti, čas a přínos pro klienty. Vybudovat si pověst odbornice, za kterou budou klienti rádi platit prémiové ceny. Zažít pocit hrdosti, naplnění a nadšení ze své profese. Vydělávat více peněz, aniž byste musely pracovat více hodin. Dopřát si zasloužený respekt, ocenění a finanční jistotu.

Ať už se rozhodnete jakkoli, plně to respektuji. Je to vaše volba a vaše cesta. Ale dovolte mi říct, že věřím ve váš potenciál a schopnosti. Zasloužíte si zažít ten pocit, kdy vás klienti vnímají jako nepostradatelnou expertku a důvěryhodnou rádkyni. Kdy vám rádi zaplatí cenu, kterou si řeknete, protože chápou a oceňují vaši hodnotu. Kdy se každé ráno probudíte s radostí a hrdostí, že děláte práci, kterou milujete a která vám přináší zasloužené ovoce.

daňové poradenství
daňové poradenství

Tento pocit a výsledky nejsou jen snem. Mohou se stát vaší realitou díky “Cenotvorbě pro účetní“. Udělejte ten krok a přidejte se k nám. Těším se, až vás budu moci provést touto transformační cestou a oslavovat vaše úspěchy.

Klikněte na tlačítko "Objednat kurz" a začněte psát novou kapitolu své kariéry už dnes.

S úctou a vírou ve váš úspěch,

Marie

P.S. Nezapomeňte, že když se přihlásíte do 24 hodin, získáte nejen 2 hodnotné bonusy, ale také 20% slevu na celý kurz (kód jste získali v rychlokurzu Jak si má účetní adekvátně nacenit své služby). Využijte tuto speciální nabídku, ušetřete 1 100 Kč a získejte to nejlepší pro svůj profesní růst a spokojenost.

P.P.S. Stále máte obavy nebo otázky? Napište mi a ráda vám vše vysvětlím a pomohu najít nejlepší řešení pro vaši situaci. Jsem tu pro vás a chci, abyste se cítily jisté a nadšené, když se přihlásíte do “Cenotvorby pro účetní”. Těším se na vaši zprávu!